Manon Borst – De Tandarts – 2352 KM Leiderdorp

Manon Borst

Functie: Paro-preventieassistente

Paro-preventieassistente Manon Borst maakt sinds januari 2009 deel uit van onze praktijk. Haar werkzaamheden omvatten onder andere het geven van adviezen over hoe u zelf uw gebit het best bij kunt houden, het verwijderen van tandsteen, het meten van de aanwezigheid van tandplak en de mate van ontsteking van het tandvlees, het dichtlakken (sealen) van de fissuren van tanden en kiezen, het aanbrengen van fluoridelakken, polijsten van het gebit en verwijderen van aanslag. Haar rustige en vriendelijke omgang wordt door bezoekers en collega’s zeer gewaardeerd.

Na haar eerdere opleiding tot preventie-assistent heeft Manon nu ook de opleiding tot paro-preventieassistent met succes afgerond en zal daarmee de nazorg voor matig complexe tandvleesproblematiek gaan verzorgen. Hiermee borgen wij de contiuniteit van zorg en de kwaliteit die wij noodzakelijk achten voor onze bezoekers.

U kunt doorgaans op woensdag, donderdag en vrijdag bij Manon terecht. Soms kunt u Manon ook tegenkomen naast de stoel bij de tandarts of achter de balie.

Buiten de praktijk is Manon de trotse moeder van twee zoons.

Terug naar overzicht