Contact

De | Tandarts                                                                               De | Tandarts
Loevestein 7                                                                                 Hoofdstraat 4
2352 KM  Leiderdorp                                                               2351 AJ Leiderdorp          

Tel: 071 – 5 13 12 50
E-mail: info@detandarts071.nl

Vandaag ( vrijdag 07 juni 2024) zijn wij vanwege onderbezetting telefonisch bereikbaar tot 12:00uur. Na 12:00uur kunt u voor pijnklachten en spoedgevallen contact opnemen met de spoeddienst. Het telefoonnummer kunt u vinden op onze website onder het kopje ‘Spoed’. 

Wij zijn vanaf 08.00u tot 17.00u telefonisch bereikbaar. Buiten deze tijden kunt u een bericht achterlaten op ons antwoordapparaat. 

Route Loevestein 7

Onze praktijk is gelegen aan de Loevestein die parallel loopt aan de Persant Snoepweg. Wij hebben gratis parkeergelegenheid voor de deur en zijn ook met de fiets of het openbaar vervoer goed bereikbaar. Met de bus komende uit de richting Leiden of Zoeterwoude-Rijndijk stapt u uit bij de halte Leiderdorpse Brug en loopt u vervolgens over de brug naar ons toe.

Komend vanaf Leiden via de Hoge Rijndijk kunt u met de auto het beste vanaf de Persant Snoepweg linksaf de Van der Valkboumanweg opdraaien, bij de eerste stoplichten na de Leiderdorpse Brug. Bij de eerste kruising kunt u dan linksaf via de Tollenaersingel en de Ockenrode tot voor de praktijk aan de Loevestein rijden.

Route Hoofdstraat 4

Onze tweede locatie is gelegen aan de Hoofdstraat. Ook hier hebben we gratis parkeergelegenheid.

Met de bus komende uit de richting Leiden of Zoeterwoude-Rijndijk stapt u uit bij de halte van de Leiderdorpse brug. Vervolgens loopt u over de brug, waar u de trap richting het tunneltje kunt nemen. Wanneer u onder de tunnel door bent gelopen, loopt u nog even rechtdoor. Onze praktijk is dan aan de rechterkant.

Met de auto vanaf Leiden via de Leiderdorpse brug kunt u bij de kruising van de Persant Snoepweg, rechtsaf de Acacialaan oprijden. Vervolgens slaat u rechtsaf het Burgermeester Brugplein op. Dan slaat u rechtsaf de Meidoornstraat in, aan het einde gaat u linksaf de Berkenkade op. Vervolgens rijdt u rechtdoor en ziet u onze praktijk recht voor u.

Voor meer informatie over de route naar onze praktijk vindt u hieronder een routeplanner.