Onze praktijk

Sinds 2005 –  Samen voor een gezonde mond

Vanaf de opening van de praktijk in 2005 hebben wij ons volop ingezet voor de beste zorg voor onze bezoekers. Door steeds onze zorg op uw behoeftes af te stemmen hebben wij veel bereikt. Hierdoor hebben vele mensen ons aanbevolen aan hun familieleden, vrienden, buren en kennissen. Dit heeft ertoe geleid dat de praktijk steeds verder gegroeid is. Om ervoor te kunnen zorgen dat u nog steeds tijdig gezien en geholpen kunt worden werken wij vanaf eind mei 2017 ook op een tweede locatie. Na een intensieve periode van verbouwing zijn wij op 22 mei 2017 geopend op Hoofdstraat 4 te Leiderdorp. De nieuwe praktijklocatie is letterlijk om de hoek van de vestiging op de Loevestein.

Beide vestigingen zijn onder één centraal telefoonnummer bereikbaar. In feite zullen wij de beide locaties als één vestiging met een korte wandeling tussen de beide wachtkamers beschouwen. Op uw afsprakenkaartje, in uw afspraakbevestiging en in de e-mails ter herinnering leest u op welke locatie u afspraken heeft. Wij streven ernaar, met de uitbreiding naar een tweede locatie, om onze praktijk verder te verbeteren.

Zorg, afgestemd op u

Zorg afgestemd op u. Goede zorg en een persoonlijke benadering. Dat doen wij door te luisteren naar uw wensen en dit te vertalen naar zorg op maat. Wij nemen graag de tijd voor u. Om samen te bekijken wat voor u en uw gebit tot de mogelijkheden behoort. Onze tandartsen hebben de kennis om voor uw wensen en behoeftes tot een passende oplossing te komen. Hiervoor houden wij rekening met de vele aspecten die aan bod komen.

Wij hebben alle vaardigheden en kennis in huis om dezelfde resultaten te behalen als in allerlei advertenties van dure klinieken. Maar dan wel in de praktijk bij u om de hoek, bij uw eigen tandarts.

Ons team zorgt voor een gezond en functioneel gebit dat er bovendien mooi uitziet. Of het nu gaat om het verhelpen van kiespijn of tandpijn, vervangen van slechte tanden, het witter maken van tanden, of een complete tandheelkundige make-over, bij ons bent u aan het juiste adres. Ook voor implantaten of vervanging van een kunstgebit kunt u bij ons direct terecht.

Wij werken in onze praktijk met een aantal tandartsen en een mondhygiëniste, preventieassistente en tandartsassistentes samen. Samen aan en om de stoel om de zorg op maat te leveren die u wenst. Uitgebreide informatie over wie er voor u zorgt vindt u onder het kopje TEAM.

Bij De  Tandarts zijn alleen volledig bevoegd en bekwame, Nederlandstalige tandartsen werkzaam.

Bij inschrijving wordt u ingedeeld bij een tandarts. Indien u dit wenst, kunt u natuurlijk ook uw eigen voorkeur aan geven.  Behandelingen  worden zoveel mogelijk door uw eigen tandarts uitgevoerd en indien mogelijk ruim van tevoren duidelijk met u besproken. Heeft u reeds vooraf voorkeur voor een bepaalde tandarts zullen wij u uiteraard bij deze tandarts indelen. U krijgt ook voor grotere ingrepen of behandelingen een zo duidelijk mogelijke kostenbegroting. Natuurlijk kunt u zelf ook aangeven een kostenbegroting te willen ontvangen.

Een bezoek aan de tandarts hoeft geen pijn te doen. Behandelingen worden, als u dat wenst, onder lokale verdoving uitgevoerd. U hoeft dus geen pijn te hebben om uw gebit gezond te krijgen of te houden.

Ook voor angstige patiënten en kinderen nemen wij graag de tijd. Bent u angstig voor de tandarts? Laat het dan bij uw bezoeken aan uw tandarts weten. Wij kunnen hiermee rekening houden en zo nodig extra tijd uittrekken om de behandeling voor u zo spanningsvrij mogelijk te maken. Wij hebben hierin ruime ervaring.

Voor (uitsluitend) preventieve verrichtingen zoals poetslessen en controles van de mondhygiëne kunnen, op aangeven van uw tandarts, afspraken worden gemaakt bij onze ervaren preventieassistenten. Dit geldt met name voor kinderen en jongeren. Uiteraard kunnen volwassenen ook van deze mogelijkheden gebruik maken. Een goede mondhygiëne is de natuurlijke basis voor een gezonde mond!

Op de welkomstpagina vindt u onze contactgegevens. Wilt u weten wat we voor ú kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak. Wij helpen u graag!