Drs. Chris Hudson

Praktijkhouder en Tandarts
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag

Nadat Chris Hudson in 2001 afstudeerde als tandarts, werkte hij enkele jaren in een praktijk van een collega.

In 2005 startte hij De | Tandarts, toen nog Nautilus genaamd.

Chris heeft vele trouwe patiënten die hem waarderen vanwege zijn duidelijke en professionele manier van behandelen.

Chris haalt zijn plezier voornamelijk uit cosmetisch/esthetische tandheelkunde, implantologie, kroon- en brugwerk, kunstgebitten waaronder klikgebitten en deelprotheses, kaakgewrichtsproblematiek, wortelkanaalbehandelingen en behandelplanning.

“Als praktijkhouder geniet ik van de samenwerking met de andere teamleden. Ook geniet ik van mijn werkzaamheden als tandarts. Het vak biedt mij de mogelijkheid om mijn hoofd en handen samen te laten werken. Het contact met de persoon die op mijn behandelstoel zit is een deel van mijn werk waar ik energie van krijg. Gezamenlijk zoeken naar de best mogelijke keuzes is voor mij belangrijk.”

Hij is, als praktijkhouder, lid van het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT). Als vaste bij- en nascholing neemt hij deel aan gestructureerd intercollegiaal overleg (IQual) en bezoekt hij jaarlijks meerdere congressen, symposia en andere bij- en nascholingen. In het kader van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap heeft Chris de driejarige opleiding aan het ITIP gevolgd.

“Als praktijkhouder wil ik graag zorg dragen voor een goed samenwerkend team. Dit doe ik door mijn vaardigheden en kennis in te zetten en over te dragen. Op deze manier zorg ik voor een sterk en vakkundig team dat goed voor onze bezoekers kan zorgen. Zo werk ik met bezieling aan een praktijk waar ik trots op ben.”

Chris is van nature een teamspeler, ook buiten de praktijk. Hij is, als speler en coach van één van de herenteams van de bekende Rugbyclub DIOK Leiden, ook op het sportveld te vinden.

Buiten de praktijk is Chris vader van drie zoons.

 

Terug naar overzicht