Drs. Chris Hudson – De Tandarts – 2352 KM Leiderdorp

Drs. Chris Hudson

Functie: Praktijkhouder en Tandarts

Tandarts Chris Hudson startte in februari 2005 De | Tandarts.

Na zijn afstuderen in 2001 werkte hij enkele jaren in de praktijk van een collega. Vanaf 2004 is hij begonnen met het verwerkelijken van zijn droom van een tandartsenpraktijk waar met plezier en toewijding zorg wordt geleverd. Hiermee vond hij zijn weg terug naar het Leidse waar hij, totdat hij ging studeren, woonachtig was.

Chris heeft bijzondere interesse in en ervaring met meerdere vlakken van de tandheelkunde. Zijn bijzondere interesses gelden voor de cosmetisch/esthetische tandheelkunde (waaronder volledige gebitsrehabilitaties), vaste prothetiek (zoals kroon- en brugwerk), uitneembare prothetiek (waaronder klikgebitten en deelprotheses), kaakgewrichtsproblematiek (hoofd- en kaakpijnklachten), wortelkanaalbehandelingen en behandelplanning. Chris heeft vele trouwe patiënten die zijn rustige stijl, zijn pragmatische aanpak en duidelijke uitleg van (mogelijke) behandelingen zeer waarderen.

Hij is, als praktijkhouder, sinds de oprichting lid van het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT) en onderstreept in zijn werk en praktijkvoering de uitgangspunten waarvoor het KRT staat. Als vaste bij- en nascholing neemt hij deel aan gestructureerd intecollegiaal overleg (IQual) en bezoekt hij jaarlijks meerdere congressen , symposia en andere bij- en nascholingen.

Buiten de praktijk is Chris vader van drie zoons. Hij is als speler en coach van één van de herenteams van de Rugbyclub DIOK Leiden ook op het sportveld te vinden.

 

Terug naar overzicht