Drs. Vivian Koopmanschap

Tandarts
Beschikbare dagen:
  • Woensdag
  • Vrijdag

Studie: ACTA  Amsterdam

Vivian Koopmanschap is in 2020 afgestudeerd en in april 2022 gestart bij De Tandarts. Eerst heeft zij twee jaar praktijkervaring opgedaan in een andere praktijk. Daar heeft ze geleerd hoe belangrijk een goede uitleg is. Over wat er mogelijk is én wat je doet. Zo kan je meedenken over wat mensen zelf willen en de best passende behandeling geven.

Vivian houdt vooral van variatie in haar werk: “Periodieke controles, gaatjes vullen of wortelkanaalbehandelingen, ik doe het allemaal met plezier.” Het leukst vindt ze de verschillende behandelingen op één werkdag. Ook afwisseling in bezoekers vindt zij belangrijk: “Jong of oud, met een goed of juist slecht gebit. Ze stellen je voor verschillende uitdagingen. Een uitgebreid behandelplan maken om een moeilijk  gebit weer helemaal op orde te krijgen is een echte uitdaging. Dat geeft mij veel voldoening.”

Vivian is perfectionistisch, daarom overlegt ze graag met collega’s over de beste behandeling. Gelukkig kan dat goed bij De Tandarts: “We hebben een jong team dat elkaar altijd wil helpen en openstaat voor goede ideeën. Geen hiërarchie, maar gewoon goed samenwerken. Dat geeft een fijne sfeer die ik graag overbreng aan de bezoekers bij mij in de behandelstoel!”

Terug naar overzicht