Drs. Noor Toxopeus

Tandarts
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag

Noor Toxopeus werkt sinds april 2021 bij onze praktijk. Ze is in 2016 afgestudeerd aan het ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam) en heeft daar daarna gewerkt als docent radiologie. Na ervaring te hebben opgedaan in diverse Amsterdamse praktijken, verhuisde Noor naar Den Haag. Van daaruit heeft ze bij ons haar vaste plek gevonden.

Noor is breed opgeleid en breed geïnteresseerd. Ze doet graag klein-chirurgische ingrepen, zoals kiezen trekken. Daardoor kan Noor ingrepen zelf doen, waarvoor je anders wordt doorverwezen naar de kaakchirurg. En ben je angstig voor een ingreep? Dan kan Noor je goed begeleiden. Dankzij haar ervaring als docent legt ze precies uit wat er gebeurt en waarom. Dat geeft rust en zekerheid.

Noor is gesteld op een fijne werkomgeving en contact met haar bezoekers: “Ik maak graag ruimte voor een praatje en vragen over de behandeling. Zo leer je elkaar wat beter kennen en bouw je echt een band met elkaar op.” Buiten haar werk wil Noor haar hersenen op zoveel mogelijk verschillende manieren prikkelen. Zo gaf ze les en leeft ze zich momenteel uit met verschillende verbouwprojecten. Wat er straks op haar pad komt? Ze vertelt er graag over in de behandelkamer.

 

Terug naar overzicht